Bøger til anmeldelse

Hvis forlag eller forfattere ønsker at jeg skal stifte bekendtskab en bog (skønlitteratur), kan den sendes til:

"B" for bog
Vejlevej 139
7140 Stouby

Udgangspunktet er, at alt hvad jeg får tilsendt bliver læst og anmeldt, uden at jeg dog vil garantere noget. Da læsekøen til tider er meget lang, kan jeg ikke love at levere anmeldelser inden for en eller anden tidshorisont. Jeg læser og anmelder i min fritid, udelukkende fordi jeg synes det er sjovt.

Inden du sender en bog til mig, vil jeg gøre opmærksom på at jeg ikke læser børne-/ungdomsbøger, fantasy, horror, erotik og biografier. Ikke fordi jeg har noget imod genrerne som sådan, men det er ikke der min interesse ligger.

Papirbøger foretrækkes, og prioriteres over e-bøger. Sender du alligevel en e-bog til mig, skal den sendes i formatet epub. Jeg læser ikke bøger i PDF-format.

Jeg elsker at læse, og glæder mig over enhver bog jeg får lov at stifte bekendtskab med, men jeg kan lige så godt sige det som det er. Jeg er hudløst ærlig, når jeg anmelder bøger. Hvis jeg er vild med en bog, pladrer jeg min hjemmeside til med lovprisninger af værket. Hvis jeg ikke bryder mig om bogen, siger jeg også det - og begrunder naturligvis hvorfor. Når det er nødvendigt at nævne det, er det fordi jeg desværre har oplevet, at nogle troede de kunne "købe" en god anmeldelse ved at give mig en bog. Man kan heller ikke stille krav om at bogen ikke anmeldes, hvis jeg f.eks. ikke giver den mindst tre stjerner. Hvis jeg skal bevare min troværdighed og hvis denne hjemmeside skal være noget værd, kan det naturligvis ikke fungere sådan.

Mine anmeldelser offentliggøres her på hjemmsiden, samt på:

Goodreads
Facebook
Twitter

Desuden kan de findes på:
Saxo
Arnold Busck
Bog.nu

... og sikkert flere andre, som jeg bare ikke har opdaget endnu.

Der er i gennemsnit ca. 2.500 visninger af mine anmeldelser om ugen her på www.bforbog.dk (kun danske brugere tælles med i statistikken). En anmeldelse får typisk op til 1.000 visninger i løbet af den første uge  efter at den er lagt på hjemmesiden. Hvis der er tale om en meget populær bog, eller hvis forlag og/eller forfattere deler en anmeldelse på div. sociale medier, vises den væsentligt mere.

Forlag og forfattere bruger jævnligt citater fra mine anmeldelser på nye bøgers omslag. Så længe jeg bliver krediteret for citatet, er man mere end velkommen til at citere alt det man har lyst.

Se også Sådan anmelder jeg.

MÆNGDEN AF BØGER TIL ANMELDELSE ER P.T. SÅ STOR, AT JEG IKKE KAN TAGE FLERE IND I ØJEBLIKKET.