En guide til at fejre det nye år på en sikker måde

Hvert år i december mødes folk fra hele verden for at fejre afslutningen på et år og starten på et nyt. Det er en tid til eftertanke, håb og fornyelse – men det er også en tid til sjov! Nu hvor vi nærmer os nytårsaften, får du her nogle tips til, hvordan du kan fejre denne særlige begivenhed på en sikker måde

Skab din egen fest

Hvis du har planer om at fejre det nye år med venner eller familie, hvorfor så ikke være vært for din egen fest? Afhængigt af hvor du bor, kan der være restriktioner på grund af COVID-19, som begrænser størrelsen af forsamlinger. Men selv hvis din gruppe ikke kan mødes personligt, kan du stadig få kontakt online! Med platforme som Zoom og Skype kan du genskabe følelsen af at være til en begivenhed med alle dine nærmeste og kære. Og glem ikke dekorationer! Opsætning af festlige lys og glitrende streamers er med til at skabe stemning – også selv om de kun er synlige gennem en skærm

Tag et løfte

Det bedste ved at fejre nytårsaften er at tage beslutninger for det kommende år. Et løfte er et mål, som du ønsker at nå inden den 31. december – uanset om det er at begynde på en hobby eller lære noget nyt. Det kan endda være så enkelt som at forbedre dit mentale helbred ved at få nok hvile eller spise sundere mad. Uanset hvad du beslutter dig for at gøre, skal du sørge for, at det er opnåeligt og realistisk, så du kan se tilbage på 2021 med stolthed over det, du har opnået!

Deltag i sjove aktiviteter

Uanset hvor stor eller lille din fest er i år, så sørg for, at alle deltager i nogle fjollede aktiviteter også! Få alle til at klæde sig ud i fjollede kostumer (eller tag bare nogle sjove hatte på!), spil spil f.eks. charader eller Pictionary, fortæl vittigheder – hvad der end får alle til at smilet! Og glem ikke musikken – et par dansemelodier vil hjælpe med at få alle i stemning til at feste mere, når midnat endelig kommer! Fyr en nytårsraket af eller to!

Uanset hvor lille eller stor din gruppe fejrer nytårsaften i år, er der masser af måder at være sikker på, mens du stadig har det sjovt. Uanset om det er at være vært for en online-sammenkomst med dekorationer og festlige aktiviteter som at klæde sig ud i fjollede kostumer eller deltage i kreative spil som karate – hvad der end får folk til at grine – bør alle fester omfatte beslutninger for 2021 samt sjove aktiviteter. Så lad os i denne juletid tage vores forholdsregler, men stadig nyde vores tid sammen og ringe 2021 sikkert ind. Godt nytår!

Læs også